Postani dio FestiVola – Zagreb !!! – 12. rujna 2019.

2. ruj 2019. | Novosti i objave

Udruga Syncro Synergy Croatia priprema se za drugo izdanje FestiVol – Zagreb Volonterskog festivala, koji će se održati u četvrtak 12. rujna 2019 od 11 u Centru za mlade grada Zagreba.

FestiVol 2.0 ima za cilj promoviranje volontera kroz razne događaje.

Ovaj događaj biti će prilika za sve posjetitelje da se upoznaju na koje sve načine volonteri pridonose našoj zajednici kao i o tome kako volontiranje pomaže samim volonterima da se razviju na profesionalnoj i osobnoj razini. FestiVol 2.0 će biti prilika za sve udruge (NVU) da promoviraju svoj rad javnosti, ali i također prema drugim udrugama.

Dakle, ako ste vi jedna od udruga koja bi htjela sudjelovati na FestiVol javite se jer možda se baš Vas traži:

Glavne aktivnosti FestiVol 2.0 će biti:

  • Sajam udruga – sve udruge će imati mogućnost predstaviti sebe i svoj rad na štandu, na kojem mogu prezentirati svoje promo materijale, slike, letke itd.
  • Radionice -sve udruge će imati priliku organizirati radionice kako bi upoznale posjetitelje sa svojim radom na zabavan i interaktivan način

Udruga Syncro Synergy Croatia će također organizirati aktivnosti koje će imati za cilj predstaviti volontiranje i njegove prednosti za društvo – po uzoru na metodologiju neformalnog učenja i YouthPass certifikata (certifikat kojeg dobiju svi sudionicu Erasmus+ projekta). Fokus će biti na tome kako prezentirati  nove kompetencije i vještine u svojem životopisu (CV).

Za vrijeme festivala udruge će također imati priliku upoznati se sa trenutni volonterskim projektima udruge Syncro, posebice sa našim kratkotrajnim volonterskim projektima (eng. short -term) u kojima sudjeluju volonteri različitih dobnih skupina te koji promoviraju multikulturalnost u društvu.

Ako želite postati  partner na FestiVol festivalu, slobodno kontaktirajte sljedeću email adresu: festivol@synergy-croatia.com.

 

FestiVol_poster

 

pozitiva LOGO

Nove objave