OTVOREN POZIV! Prijavite se na natječaj “Nagrada za volontere i organizatore volontiranja” Šibensko-kninske županije

7. stu 2019. | Novosti i objave

Savjet mladih grada Šibenika organizira četvrtu godinu za redom u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i  organizatore volontiranja. Od ove godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, a obuhvaća se područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.  Nagrađivanje volonterskog doprinosa volontera i organizatora volontiranja je jedan od  ključnih koraka kako vrednovati uloženi trud i vrijeme istih.

Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 07. studenoga – 22. studenoga 2019. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije,  Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana 5. prosinca 2019. godine u Gradskoj  knjižnici “Juraj Šižgorić” Šibenik s početkom u 18 sati.

Pozivamo sve volontere  i organizatore volontiranja da se prijave i daju svoj doprinos promicanju  Nagrade za volontiranje u Šibeniku!

Prijaviti se možete putem obrasca:

Obrazac za nominaciju organizatora volontiranja – 2019. godina

Obrazac za nominaciju za volontere – 2019. godina

 

Nove objave