Najava – PREDAVANJE O PRAVIMA OSIGURANIKA

22. stu 2023. | Novosti i objave

Mjesec studeni je Međunarodni mjesec borbe protiv raka.

Povodom toga Liga organizira predavanje na temu „Prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja“ u sklopu projekta „Učinimo nešto danas, za bolje sutra“. Predavanje će održati gđa. Anita Škugor – Kodžoman voditeljica ureda HZZO-a Šibensko-kninske županije i dr. Danči Mihovilčević predsjednica Županijske lige protiv raka Šibensko-kninske županije. Uz navedenu temu biti će teme vezane za probleme onkoloških pacijenata.

Nadamo se da će ovo biti u interesu članica Lige kao i ostalih sugrađana, obzirom na probleme s kojima se pacijenti svakodnevno susreću.

Predavanje će se održati dana 27.11.2023. g. u 17.00 sati u dvorani Društvenog doma Drniš – kralja Zvonimira 10, II kat.

Naše volonterke će dijeliti promotivni materijal i provoditi kampanju „Budi aktivan“ kojim će također naše sugrađane poticati na važnost vježbanja i kretanja.

Sedam mladih volontera uz podršku Udruge Liga protiv raka Grada Drniša provodi projekt „Učinimo nešto danas za bolje sutra“. Projekt je financiran sredstvima Europske unije kroz program Europskih snaga solidarnosti.

Radujemo se Vašem dolasku.

Nove objave