Izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja 2018.

5. velj 2019. | Novosti i objave

Iz Ministartsva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pozivaju sve udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2018. godine bili organizatori volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju

Sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu („Narodne novine“ broj: 58/07 i 22/13), te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja („Narodne novine“ broj 104/15), svaki organizator volontiranja dužan je dostaviti godišnje izvješće o volontiranju Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenoga Zakona i razvoj politike volonterstva.

Izvještajno razdoblje se odnosi na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2019. godine.

Slijedom navedenoga, iz Ministartsva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pozivaju sve udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2018. godine bili organizatori volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju putem web aplikacije koju je moguće pronaći na sljedećoj poveznici: http://volonteri.mdomsp.hr 

Za kraj napominjemo da volonterski centar “Pozitiva” stoji na raspolaganju svim organizatorima volontiranja s područja Šibensko – kninske županije za pružanje pomoći i savjeta za ispunjavanje izvješća o organiziranom volontiranju za 2018. godinu.

Nove objave