IAVE webinari o utjecaju koronavirusa na volontersku zajednicu

24. ožu 2020. | Novosti i objave

U ovom trenutnom izazovnom periodu za svih, pa i za organizacije civilnog društva, poglavito one koje organiziraju i koordiniraju volontere tijekom kriznih vremena, ali i sve druge koje svojim radom utječu na informiranost građana, organizatora volontiranja i volontera, IAVE – Međunarodna organizacija za razvoj volonterstva je osmislila niz webinara koji se tiču teme koronavirusa i njegovog utjecaja na volontersku zajednicu.

Prvi u nizu webinara naziva Sigurnost i zdravlje volontera održat će se 25.3.2020. (srijeda) u 15h  po našem vremenu. Voditelj  webinara je Stuart Garland iz organizacije Volunteer Ireland. Registrirati se možete ovdje.
Drugi planirani webinar Koordiniranje virtulanih volontera tijekom pandemije održat će se u petak 27.3.2020. u 15:00h i tu ćemo imati prilike čuti primjere i praksu digitalnog volontiranja kao  i informirati se o alatima i metodama za učinkovito virtualno koordiniranje volontera. Registracija se vrši na ovom linku.
IAVE je pripremio još dva webinara za koje će datume odrediti u narednom periodu, ali se infomirati o njima možete ovdje.
preuzmi
pozitiva LOGO

Nove objave