Raspisan Poziv za prijavu na natječaj „Nagrada za volontere i organizatore volontiranja“

Savjet mladih grada Šibenika organizira prvi put u Šibeniku dodjelu „Nagrade za volontere i  organizatore volontiranja“.

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 8. – 25. studenoga 2016. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja koji se mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana 5. prosinca 2016. godine  na Međunarodni dan volontera u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Pozivamo sve volontere  da se prijave i daju svoj doprinos promicanju  Nagrade za volontiranje u Šibeniku.

Prijave se šalju na adresu:

Šibenska udruga mladih ( za Savjet mladih grada Šibenika)
Prilaz tvornici 41
22 000 Šibenik

Datoteke obrazaca za nominaciju volontera i organizatora volontiranja možete pronaći u nastavku.

obrazac-za-nominaciju-za-volontere

obrazac-za-nominaciju-organizatora-volontiranja