“ZAJEDNO Za Još LJEPŠI I ČIŠĆI ŠIBENIK”

15. ruj 2021. | Novosti i objave

Udruga mladih “Mladi u EU” zajedno sa svojim Volonterskim centrom “POZITIVA” organizira veliku akciju čišćenja i uređenja okoliša na području grada Šibenika. Naime, u suradnji sa Zelenim gradom Šibenik odabrat će se dvije lokacije na području grada Šibenika koje su “kritične” točke grada i narušavaju cjelokupan dojam ljepote, uređenosti i brige o gradu koji je jedan od pet svjetskih gradova koji imaju dva spomenika na UNESCO-voj listi.

U akciju će biti uključeno veliki broj volontera koji će skupljati proizvodni,komunalni i ambalažni otpad te će na taj način građanima grada Šibenik omogućiti kvalitetniji i ugodni život u gradu, a također će potaknuti na podizanje razine svijesti o brizi za okoliš, ali i o samoj važnosti i ulozi volontiranja kao doprinosa lokalnoj zajednici.

 Broj volontera : 25

 Početak volontiranja: 29.09.2021. 10:00

 Kraj volontiranja : 29.09.2021. 14:00

 Vrijeme volontiranja : 10-14

 Ukupno sati: 100.00

Otvoreno za volontiranje: Udruga mladih “Mladi u EU” i lokalni volonterski centar “POZITIVA” poziva sve zainteresirane volontere da se pridruže volonterskoj akciji “”ZAJEDNO za još LJEPŠI i ČIŠĆI ŠIBENIK”” kako bi pomogli stanovnicima Šibenik za život u čišćem i urednijem okolišu, a i potaknuli svojim altruizmom razvoj volonterske i ekološke svijesti svih građana.

Nove objave

Volontiraj na RUNESCO!

Volontiraj na RUNESCO!

S daljnjim ciljem promocije sporta i zdravog načina života na području Hrvatske te u želji za...