Poziv za prijavu – Nagrada za volontere i organizatore volontiranja u Šibensko-kninskoj županiji za 2022. godinu“

11. stu 2022. | Novosti i objave

Udruga mladih „Mladi u EU“ i Volonterski centar „POZITIVA“ u suradnji sa Gradom Šibenikom i Šibensko-kninskom županijom organizira u Šibeniku dodjelu Nagrade za najistaknutijeg volontera/ku i  organizatora u Šibensko-kninskoj županiji u 2022. godini.

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Pozivamo sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren do  30. studenoga 2022. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije,  Udruge „Mladi u EU“, Volonterski centar „POZITIVA“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana u Šibeniku na dan 5. prosinca 2022. godine  kada će se obilježiti i Međunarodni dan volontera.

Pozivamo sve volontere i organizatore volontiranja da se prijave i daju svoj doprinos promicanju volonterstva i volonterskih aktivnosti u Šibensko-kninskoj županiji.

Veselimo se Vašem odazivu!

* Program svečanosti sa točnom lokacijom i vremenom održavanja biti će poslan pravovremeno.

Obrasce za prijavu možete preuzeti ovdje.

Prijave možete slati na sanja.barisic@mladi-eu.hr  ili putem pošte na adresu:

Udruga mladih ”Mladi u EU”,

Prilaz tvornici 41,

22 000 Šibenik.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Kontaktirati nas možete putem navedenog e-maila  ili putem telefona 099/576-2094.

Fotografije sa dodjele nagrade 2021. godine 🙂