Posjetite nas na Danima otvorenih vrata udruga!

22. svi 2018. | Novosti i objave

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira sedmu godinu zaredom Dane otvorenih vrata udruga, koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2018. u cijeloj Hrvatskoj, kako bi se otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja: ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih.

Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora kako bi se pridonijelo još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj. Također, želi se potaknuti i promovirati suradnju između davatelja sredstava i udruga te financirane projekte učiniti vidljivijima.

Udruga mladih „Mladi u EU“ i ove će godine aktivno sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga. U četvrtak, 24.05. ćemo se kroz info štand, koji će u vremenu od 10 – 14 sati biti postavljen u prostoru Udruge „ZvoniMir“ (Fra Andrije Kačića Miočića 6), predstaviti građanima Drniša. Petak, 25.05. je rezerviran za Knin, a info štand ćemo postaviti na Trgu Ante Starčevića u periodu od 10 – 14 sati. U subotu, 26.05.2018. će info štand biti postavljen u atriju Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku od 10 do 13 sati.

Na info štandovima ćemo dijeliti promotivne materijale, predstaviti projektne aktivnosti te educirati i informirati svekoliko građanstvo o djelovanju naše organizacije.

Nove objave