Ovo ljeto volontiraj u Azimutu!

18. lip 2021. | Novosti i objave

Klub Azimut osnovan je 2013.  sa ciljem promoviranja raznih kulturnih sadržaja neopterećenih formom i zadanim sadržajem već sa apsolutnom slobodom izražavanja. Smješten u povijesno značajnom prostoru Šibenskih bunara, izgrađenih 1453. godine. Bunari su tada sadržavali 5 miliona litara vode te su srednjovjekovnom Šibeniku značili život. Danas, u Bunarima više nema vode. Danas u bunarima živi kultura. Klub Azimut je također dobitnik mnogih priznanja struke za uređenje prostora te kvalitetu sadržaja koje nudi svojim posjetiteljima. Tako ćete u prostoru naići na razne izložbe suvremenih umjetnika, pronaći mnogobrojne fascinantne umjetničke instalacije, uživati u koncertima , glazbi, te zasigurno ostati iznenađeni našim podzemnim svijetom i atmosferom.

Od 2021. u okviru prostora kluba Azimut djeluje Kolektiv 4B – Kolektiv 4B ili Kolektiv Četiri bunara stvoren je da spaja sudionike kulturne scene u Šibeniku i regiji, da omogući apsolutnu slobodu umjetničkog izražavanja te potiče rad i razvoj umjetnika. U okviru udruge djeluju odjeli za likovnu kulturu, glazbenu, književnu i tehničku kulturu te odjel za kulturni razvoj mladih.

Kroz ljeto 2021. godine Kolektiv 4B organizirat će niz kulturno – umjetničkih manifestacija u prostoru kluba Azimut. Manifestacije će pokrivati organizaciju koncerata, izložbi, susreta umjetnika različitih interesa i publike kao i edukativne i druge manifestacije kulturnog predznaka.

Kako bismo organizaciju kulturnih manifestacija i njegovanje kulture u lokalnoj zajednici približili javnostima i mladim osobito, ovo ljeto tražimo volontere_ke koji bi nam pomogli u niže navedenim poslovima:

  • Planiranje manifestacija u kulturi
  • Organizacija javnih događanja
  • Marketing i komunikacija s javnostima
  • Tehnički aspekti organizacije javnih događanja
  • Susreti i komunikacija s umjetnicima, izvođačima, književnicima i drugim gostujućim organizacijama
  • Kolektiv 4B prima prijave za volonterska mjesta putem e-maila hrvoje@kontranapad.hr

U prijavi je potrebno navesti Ime, Prezime, godinu rođenja i kratko opisati što vas motivira da se prijavite za volontiranje u Azimutovom ljetu 2021.

Nove objave