Otvorene su prijave za nagrade za organizatora volontiranja i volontere Šibensko-kninske županije

5. stu 2020. | Novosti i objave

Savjet mladih grada Šibenika organizira petu godinu za redom u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizatore volontiranja. Od 2019. godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, te se time dodjela nagrada proširila na područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj ovog događanja je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje. Nagrađivanje volonterskog doprinosa volontera i organizatora volontiranja je jedan od ključnih koraka kako vrednovati uloženi trud i vrijeme istih. Dodjela nagrada za volontere i organizatore volontiranja pokrenuta je 2016. godine na inicijativu Savjeta mladih Grada Šibenika.
Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 06. studenoga – 25. studenoga 2020. godine.
Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.
Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

Prijaviti se možete putem sljedećih obrazaca:
Obrazac za nominaciju organizatora volontiranja 2020

Obrazac za nominaciju za volontere 2020

Nove objave