Održana aktivnost “Umrežavanje OCD-a i javnih ustanova u socijalnom i zdravstvenom sustavu”

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ je 30. studenog 2017. održala aktivnost pod nazivom „Umrežavanje OCD-a i javnih ustanova u socijalnom i zdravstvenom sustavu“, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Šibeniku.

Navedeni okrugli stol realiziran je u sklopu projekta „Činimo dobro – VOLONTIRAJMO!“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u partnerstvu s Gradom Šibenikom, Centrom za socijalnu skrb Knin i Zavodom za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije.
Na okruglom stolu je sudjelovalo ukupno 16 predstavnika iz 8 lokalnih OCD-a i institucija (Udruga mladih „Mladi u EU“, Šibenska udruga mladih, Udruga slijepih Šibensko – kninske županije, Udruga gluhih i nagluhih Šibenik, Društvo za zaštitu potrošača „Šibenski potrošač“, Centar za socijalnu skrb Šibenik, Zavod za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije, Konjički klub kolan – udruga za terapiju pomoću konja) koji su raspravljali o trenutačnoj volonterskoj sceni u Šibeniku, načinima rada s svojim volonterima, mogućnostima dodatnog povezivanja lokalnih OCD-a s javnim ustanovama te mogućnostima poboljšanja trenutnog stanja.

Moderatori aktivnosti su bili Martin Mrša i Vinko Livaković, djelatnici Udruge mladih „Mladi u EU“.

20171130_110422 20171130_110406

zavod za javno zdravstvo sibenik centar za socijalnu skrb knin   grad_sibenik

grb_hr i napis UZUVRH

ESF