Klikni i ispuni upitnik o volontiranju u inozemstvu!!!

7. ruj 2020. | Novosti i objave

Udruga mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim Volonterskim centrom „POZITIVA“ od 2016. godine provodi volontiranje u zemljama EU-a kroz program ERASMUS+ Europske snage solidaranosti (ex EVS). Udruga mladih „Mladi u EU“ kao akreditirana organizacija ERSMUS+ programa za volontiranje, od 2016. godine je ugostila ukupno 49 inozemnih volontera, a poslala 8 volontera u različite zemlje EU-e (Njemačka, Portugal, Italija itd.) na dugotrajnu volontersku službu za stjecanje iskustva u različitim područjima (zaštita okoliša, njega o starijim i nemoćnim, pomoć djeci s oštećenjima sluha itd.)

Kako uvijek slušamo želje i potrebe mladih, a sve u cilju poboljšanja usluge Udruge i Volonterskog centra „POZITIVA“ i zadovoljavanja tih istih želja i potreba, za tebe smo napravili kratki anonimni upitnik u kojem želimo ispitati tvoje stavove o volonterima, volontiranju općenito, o volontiranju u inozemstvu te koje su tvoje želje i potrebe u kontekstu volontiranja inozemstvu.

Upitnik je namijenjen mladima od 15 do 30 godina s područja cijele Republike Hrvatske, a za ispunjavanje cijelog upitnika trebat će Vam otprilike 5 minuta 🙂 Za ispunjavanje upitnika klikni na link ovdje

S obzirom na to da očekujemo iznošenje tvojih osobnih stavova i razmišljanja, želimo posebno naglasiti da se odgovori ni na koji način neće i ne mogu povezati s tomom osobno te jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka. Online anketni sustav ne prati i ne prikuplja IP adrese s kojih se pristupa upitniku.

Nove objave