Dođite na volontersku akciju u sklopu “Dalmatinskog vala”

17. stu 2017. | Novosti i objave

Datum održavanja volonterske akcije: 18.11.2017.

Vrijeme održanja: 11:00-16:00h

Mjesto održavanja: Šibenik, ispred Narančaste zgrade, Prilaz tvornici 41

Želite ukrasiti svoj dom ili dom drage osobe fotografijama zajedničkih trenutaka te u isto vrijeme osjetiti dašak prirode i brinuti se o okolišu?
Pridružite se članovima šibenske udruge Mladi u EU i učenicima O.Š. Tin Ujević u radionici izrade okvira za slike od recikliranih materijala i akciji uređenja okoliša oko Narančaste zgrade!

Ideja volonterske akcije nastala je u sklopu projekta „Dalmatinski val aktivizma“ kojeg provodi Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih: S4S – Udrugom Studenti za studente Split, udrugom mladih iz Šibenika – Mladi u EU, Num Fabrika Ideja iz Vela Luke te Trokutom mladih Kaštela. Zajednički cilj udruga je osnaživanje i motiviranje mladih iz svojih lokalnih zajednica na volontiranje, preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnih građana iniciranjem i provedbom volonterskih akcija u svom gradu ili općini.

Radionica izrade okvira za slike i akcija uređenja okoliša potaknut će mlade da izraze svoju kreativnost, povećaju svijest o važnosti očuvanja okoliša i sami iniciraju druge volonterske akcije jer – na mladima svijet ostaje!

Ovim putem članovi udruge Mladi u EU pozivaju sve zainteresirane iz Šibenika i šire okolice da se priključe akciji izrade okvira za slike i akciji uređenja okoliša.

Zajedno uljepšajmo naš Šibenik i poklonimo dragim osobama jedinstven, srcem vođen i rukom izrađen okvir za slike!

Volonterska akcija održat će se ispred Narančaste zgrade (Prilaz tvornici 41) u subotu, 18. studenog, s početkom u 11:00 sati.

Vidimo se!

Nove objave