Budi dio filmskog svijeta – postani BAFF volonter

17. lip 2020. | Novosti i objave

Što znači biti BAFF Volonter?

Obožavaš  film i ne možeš zamisliti ljeto bez mora? Timski si igrač i zanima te kako se stvara filmski festival? Svoju budućnost vidiš u svijetu filma i želiš upoznati djelatnike iz filmske industrije? Postani BAFF Volonter! Bilo da se filmom baviš iz hobija ili ga vidiš kao svoju buduću profesiju ili si pak zaljubljenik u sedmu umjetnost koji svoju strast prema filmu želi podijeliti s drugima, Betina Film Festival pravo je mjesto za tebe. Potrebni su nam entuzijastični i odgovorni pojedinci željni pomoći ostvarenju glavnog cilja Betina Film Festivala, a to je film približiti publici. More filmova je pred nama i potrebna nam je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju.

Odabir volontera

Desetak volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora koji će se pojedincu, prema njegovim željama i u skladu s potrebama festivala dodijeliti prije samog početka festivala. Pripremit ćemo vas za vaše obveze i jasno naznačiti koje su vaše dužnosti, ali i čuti vaše želje. Bit će moguća i rotacija iz sektora u sektor kako bismo vam omogućili  da se iskušate u svim poljima i odaberete ono koje vas najviše raduje. Svjesni smo neprocjenjive važnosti volontera i cijenimo vašu  predanost – osigurali smo vam besplatan ugodan smještaj i jednako tako besplatne dnevne obroke. Najveća pak vrijednost koju ćete ponijeti s BAFF-a stečeno je iskustvo, te prijateljstva i poznanstva koja vam mogu pomoći u vašem daljnjem filmskom radu. Ako smatrate da ste spremni za BAFF avanturu, imate 18 ili više godine prijavite se i postanite BAFF volonter

Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu. Iako neka polja nisu obavezna, što ih više ispuniš, veće su šanse da baš tebe odaberemo za volontiranje na ovogodišnjem Betina Film Festivalu. Zanima nas tvoja motivacija, tvoje vještine i tvoje želje. Ako te kontaktiramo u vezi dolaska potrebno je priložiti fotografiju za pravilnu identifikaciju i akreditaciju. Nepotpune prijave neće se pregledavati.

Period trajanja festivala i volonterskog rada

Iako festival traje pet dana, od 1. do 5. rujna, volonteri u Betinu stižu dan ili dva ranije kako bi, zajedno s organizacijskim timom sve pripremili na vrijeme. Planirano vrijeme rada je šest sati na dan u smjenama.

Što dobivate kao BAFF Volonter?

· Smještaj – volonterima je osiguran udoban i komforan smještaj, kako bi se prikladno opustili u slobodno vrijeme. 

· Hranu- svaki dan naš restoran otvoren je za vas, za vas smo pripremili tri obroka na dan.

· Akreditaciju – pokaži se kao dio organizacijskog tima svojom personaliziranom iskaznicom i nesmetano se kreći po svim BAFF događanjima. A tu su i neki dodatni bonusi za članove BAFF tima! 

Nove objave