Volonteri razveselili štičenike Centra za odgoj i obrazovanje “Šubićevac” na sv. Nikolu

7. pro 2017. | Novosti i objave

Učenici Ekonomske škole Šibenik u sklopu Humanitarne skupine “Dobra volja” u suradnji sa šibenskim Volonterskim centrom “Pozitiva” i Udrugom “Mladi u EU” u pratnji profesoricâ Snježane Paškalin i Nikoline Gović  6.12.2017. godine posjetili su Centar za odgoj i obrazovanje “Šubićevac” povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 5. prosinca te blagdana sv. Nikole, zaštitnika djece.
Oko 14h dočekao nas je povik sa prozora jednog od štićenika Centra: “Dođite, čekamo vas!”. Uzbuđenje se vidjelo i kod štićenika Centra i učenika Ekonomske škole, iako zajedno provode vrijeme svaki drugi tjedan kroz razne
radionice i druženja. Za sve to bili su zaslužni prigodni darovi kojima su učenici razveselili djecu Centra Šubićevac. Veselje u očima djece kada su primili darove i provođenje vremena s njima u razgovoru, igri, pjevanju i učenju pomogli su svima nama da uvidimo kako smo svi jednaki, sa jednakim brigama oko škole, zadaće, sporta, zaljubljenosti i prijatelja. Otišli smo doma ispunjeni i sretni što smo danas nekoga razveselili.
A upravo je to bit volontiranja i poruka života sv. Nikole.

 

 

 

Nove objave